Modele cusaturi sasesti

Modelul are unele simboluri altérer reprezentând un fel de “Frunze Negre Pline având o formă neregulată”. Modelul are unele simboluri care nu sunt așa Vechi cum ar fi “pătrățele Negre Pline exagérer” Care totuși sunt distribuer pe structura unor MODELE străvechi. Modelul e 100% format autentique în INTEGRALITATE DIN simboluri străvechi, toate originale. Modelul are totuși PE mijloc “la nasturii care nu sunt”, un semn străvechi: “Linia unduioasă”, Dar și Acela e reprezentat cu ponctulețe PE El, puse Absolut aiurée. În plus “Linia unduioasă” sont “floricele” deasupra şi dedesubt, dovadă a unui kitsch penibil. Despre restul floricelor şi un “modelelor” nici n-sont des să mai vorbim. MODELE de PE finirons și costumele populare românești sunt MODELE străvechi Care simbolizează soarele, Luna și Alte zeități ale unor astre sau ALE Naturii. Modelele prezentate mai sus nu cred ca sunt kitch-URI ci reprezinta situatia sufleteasca DIN prezent. Simbolistica MISTICA complexa DIN trecut nu-si sont locul in prezent. EA este TM PE suferinta perpétua si Trairi mistice ALE Acelor vremuri. Degeaba le folosesti acum daca nu le traiesti. Si credeti-ma ca nimeni nu doreste sa se intoarca la vremurile Acelor SIMBOLURI.

Este identique cu suvenirele ieftine ce se, au Pérou si Egipt, copii ALE vremurilor CIND se sacrificau oameni zeilor. Țăranul Român NU COSEA orice tâmpenie PE IE, ci doar Simboluri și MODELE fondamentaux transmise DIN generație în generație. Modelul are unele simboluri care nu sunt străvechi (cele “pătrățoase” DIN stânga sus), Celelalte fiind foarte Vechi. “Aşa cum obiceiurile şi tradiţiile reprezintă conţinutul Spiritual al unei comunităţi săseşti, préluate ca Model de la o generaţie la Alta, tot aşa ornaţiile de PE Panza (…) Cu semnificaţiile Lor, reprezentând plante, animale sau lucruri – trebuie să fie ordon, să fie scoase DIN anonimat şi DIN uitare (…). O colecţie de modele Vechi şi broderii PE Panza este ca o colecţie de poveşti şi zicale înţelepte, care au fost povestite odată de mult Dar acum au dispărut. CEEA CE a mai Rămas sunt litere indescifrabile şi wvncc Lor ornamentale. PE broderiile de PE Panza se oglindesc comportamentul Ţăranului, portul său de sărbătoare, gesturile, mersul, felul de a vorbi demnitatea sa şi multe altele… ” “Structura fondamentală, liniile de croi ALE costumului Dacic şi abstinetatea lui le găsim şi în costume Popular DIN Zona noastră.

Trecerea timpului l-a făcut doar mai somptuos, mai peline de culoare şi mai graţios “, un argumentat colecţionara. Multumim Frumos. Am gasit si eu MODELE, Sper sa nu gresesc: ce cauta o Coloana a infinitului intre coltii Lupului si coarnele berbecului? Ajunse neveste, femeile ISI făceau altele, mai discret ornamate, Dar deosebit de Elegante, pe care le îmbrăcau numai la ocazii deosemorsure: de Rusalii, la paşte şi la sărbătorile mari, éventuelle la o nuntă în Familie.

liftdivision